Paradanmälan

Lördagen den 30 juni 2018 går Borås Pride prideparad av stapeln. Den kommer att starta i Knalleland för att ta sig in mot centrala Borås. Syftet är att tillsammans manifestera och visa alla fantastiska olikheter vi har i vårt land där vi understryker alla människors lika värde. Borås Pride går under parollen ”Bryt dig fri från normer” och det vill vi ska synas i paraden.

Anmälan stänger den 24 juni 2018.

Paradanmälan riktar sig till organisationer/föreningar/kompisgäng som vill ha ett eget ekipage eller gå under gemensam paroll i paraden.

För privatpersoner behövs ingen anmälan utan hänvisas till allmänhetens del i paraden.

Vid anmälan får ni en automatisk bekräftelse (direkt på skärmen) om att anmälan tagits emot. Därefter går vi igenom och skickar en bekräftelse via e-post om/när er ansökan är godkänd. Vi förbehåller oss rätten att neka medverkan i paraden utan att delge anledning bakom beslutet.

Har du frågor eller funderingar är det bara att ni hör av er till info@boraspride.se. Vi kommer att publicera exakta tider för avgång, kartsträckning för paraden, startnummer m m närmare festivalen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.