Funktionär

Välkommen till Borås Pride 2019, torsdag 27 – lördag 29 juni

Vi söker peppiga, drivande, energiska funktionärer.

En av de viktigaste delarna för att ett arrangemang som exempelvis Borås Pride ska kunna genomföras, är att det finns frivilliga funktionärer. Att genom sitt engagemang, ställer upp utifrån sin egna förmåga, och inför, under och efter tillsammans gör Borås Pride möjlig.

Vi söker nu Dig som vill ta steget att engagera dig i ett roligt och utvecklande arbete som funktionär. Som ni förstår finns det eldsjälar som lägger många timmar för att planera och arrangera detta event. Vissa delar av all planering startade redan samma dag som 2017 års Pride avslutades.

I Borås Pride arbetar alla funktionärer ideellt. Det innebär att ingen får någon ekonomisk ersättning. Däremot kommer vi se till att du som arbetar som funktionär får något att äta och dricka under dina pass och annat som du behöver för att kunna utföra ditt uppdrag. Som funktionär bidrar du med det som just du är bra på och tycker är roligt, samtidigt som du får nya erfarenheter och kan knyta nya kontakter.

Tillsammans visar vi att alla – oavsett sexualitet, könsuttryck eller identitet – ska känna sig trygga och kunna ha ett gott liv i Borås och Sjuhärad. Vi vet att ni brinner för att Borås och Sjuhärad ska vara en attraktiv, utvecklande och möjlig plats för alla. Att medverka under Borås Pride 2018 innebär att ni, tillsammans med oss, manifesterar detta tydligt.

Förslag på olika typer av funktionärsområden:
-programpunkter
-paraden
-säkerhet
-pride park
-media
-ekonomi
-festverksamhet

Klicka här för att komma till ansökningsformulär för att vara funktionär under Borås Pride 2019

Vill du medverka som organisation, med någon form av framträdande eller liknande ber vi dig istället skicka ett mail till info@boraspride.se.